Over H Bolink
Al 30 jaar het adres voor professionele en betaalbare bedrijfsadministraties voor ondernemers in het Midden- en Klein Bedrijf. Uitermate geschikt voor startende bedrijven door het uitgebreide netwerk, de persoonlijke aandacht en individuele begeleiding...
Contact
open

Over administratiekantoor H Bolink Administratiekantoor H. Bolink is opgericht in 1985 en is met name gespecialiseerd in de financiele administratie
van ondernemingen uit het Midden- en Klein Bedrijf.

Al 30 jaar het adres voor professionele en betaalbare bedrijfsadministraties voor ondernemers in het Midden- en Klein Bedrijf. Uitermate geschikt voor startende bedrijven door het uitgebreide netwerk, de persoonlijke aandacht en individuele begeleiding.

Wij werken vanuit ons aan huis kantoor in Heerhugowaard en maken gebruik van de modernste programma's om uw administratie goed, veilig en optimaal te kunnen voeren.

Naast onze werkzaamheden op kantoor, komen wij graag bij u op de zaak langs.

We kunnen adviseren over de inrichting van uw administratie en nemen de basisstukken door zodat u doorkunt met uw processen!
Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen u door de administratie naar uw wensen uit te voeren, conform regelgeving van de overheid en belastingdienst!

Administratiekantoor H Bolink ontzorgt.

Wij bieden volledige ondersteuning bij het voeren van uw administratie.

mail voor orienterend gesprek!
  •   Mondriaanlaan 92,
         1701 TG, Heerhugowaard
  •   072 5740236
  •   072 5740236
  •   info@hbolink.nl
  • Kamer van Koophandel  37050674
  • BTW nummer  NL 088458568B01
  • Beconnummer  398615

Over H Bolink

Al 30 jaar het adres voor professionele en betaalbare bedrijfsadministraties voor ondernemers in het Midden- en Klein Bedrijf.
Uitermate geschikt voor startende bedrijven door het uitgebreide netwerk, de persoonlijke aandacht en individuele begeleiding..