Over H Bolink
Al 30 jaar het adres voor professionele en betaalbare bedrijfsadministraties voor ondernemers in het Midden- en Klein Bedrijf. Uitermate geschikt voor startende bedrijven door het uitgebreide netwerk, de persoonlijke aandacht en individuele begeleiding...
Contact
open

Administratie Administratiekantoor H. Bolink is opgericht in 1985 en is met name gespecialiseerd in de financiele administratie
van ondernemingen uit het Midden- en Klein Bedrijf.

Uitgangspunt van onze dienstverlening is het volledig verzorgen van uw administratie, inclusief de debiteuren- en crediteurenadministratie.
Dit betekent dat u periodiek (maandelijks, per kwartaal, per halfjaar of jaarlijks) de administratie bij ons inlevert, waarna wij zorgdragen voor de invoer in de relevante computerprogramma's.
Het is dan mogelijk een periodieke rapportage te verzorgen en/of de jaarrekening voor u samen te stellen die voldoet aan alle wettelijke eisen.

Ook kunnen wij de administratie bij u op de zaak verzorgen tijdens een regelmatig bezoek aan uw bedrijf. Hierbij hebben wij de mogelijkheid de administratieve gegevens in te voeren op onze laptops en vervolgens op kantoor te verwerken.

De kwaliteit en de overzichtelijkheid van onze rapportages oogsten regelmatig de lofuitingen van accountants als PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young en Berk.

Administratiekantoor H Bolink ontzorgt.

Wij bieden volledige ondersteuning bij het voeren van uw administratie.

mail voor orienterend gesprek!
  •   Mondriaanlaan 92,
         1701 TG, Heerhugowaard
  •   072 5740236
  •   072 5740236
  •   info@hbolink.nl
  • Kamer van Koophandel  37050674
  • BTW nummer  NL 088458568B01
  • Beconnummer  398615

Over H Bolink

Al 30 jaar het adres voor professionele en betaalbare bedrijfsadministraties voor ondernemers in het Midden- en Klein Bedrijf.
Uitermate geschikt voor startende bedrijven door het uitgebreide netwerk, de persoonlijke aandacht en individuele begeleiding..